Image of Golshifteh Farahani

Golshifteh Farahani

Sorry, couldn't find any biography for Golshifteh Farahani. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jul 10, 1983 In Téhéran, Iran
Movie/TV Credits:
28
Première apparrition :
In the movie درخت گلابی 1998-10-18
Dernier projet:
Film The Upside 2018-03-09
Connu pour
Poster of Bab'Aziz
Filmographie
Film The Upside 2018-03-09
Film Pirates des Caraïbes : La Vengeance de Salazar Shansa 2017-05-23
Film The Song of Scorpions Nooran 2017-08-22
Film Altamira Conchita 2016-04-01
Film Les Malheurs de Sophie Madame de Réan 2016-04-20
Film Paterson Laura 2016-11-17
Film Go Home Nada 2016-10-12
Film Les deux amis Mona 2015-09-23
Film My Sweet Pepper Land Govend 2014-04-09
Film Rosewater Maryam 2014-11-07
Film Exodus : Gods and Kings Nefertari 2014-12-03
Film Eden Yasmin 2014-11-19
Film Syngué sabour, pierre de patience The woman 2012-09-08
Film Just Like a Woman Mona 2012-12-14
Film There Be Dragons Leila 2011-03-25
Film Si tu meurs, je te tue Sibe 2011-03-23
Film Poulet aux Prunes Irâne 2011-10-25
Film À propos d'Elly Sepideh 2009-02-10
Film Shirin Woman in audience 2008-01-20
Film Mensonges d'État Aisha 2008-10-10
Film سنتوری Hanieh 2007-04-01
Film Mahiha ashegh mishavand Touka 2006-01-01
Film Nîvê Heyvê Niwemang 2006-09-01
Film Mim mesle madar Sepideh 2006-10-24
Film Bab'Aziz Nour 2005-01-01
Film Deux Anges Azar 2003-11-19
Film بوتیک Eti 2003-08-23
Film درخت گلابی M 1998-10-18