Image of Veronica Ngo

Veronica Ngo

Sorry, couldn't find any biography for Veronica Ngo. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Feb 26, 1979 In Tra Vinh, Vietnam
Movie/TV Credits:
12
Première apparrition :
In the movie The Rebel 2007-04-27
Dernier projet:
Film Bright 2017-12-22
Connu pour
Poster of Cô Ba Sài Gòn
Poster of Tấm Cám: Chuyện Chưa Kể
Poster of Siêu Trộm
Poster of Ngày Nảy Ngày Nay
Filmographie
Film Bright Tien 2017-12-22
Film Cô Ba Sài Gòn Thanh Mai 2017-11-10
Film Star Wars, épisode VIII - Les derniers Jedi Paige Tico 2017-12-13
Film Tigre et Dragon 2 Mantis 2016-02-18
Film Siêu Trộm Ky 2016-02-05
Film Tấm Cám: Chuyện Chưa Kể Mẹ Cám 2016-08-19
Film Ngày Nảy Ngày Nay Đan Nương 2015-02-06
Film Lửa Phật Ánh 2013-08-21
Film Ngôi Nhà Trong Hẻm Thao 2013-10-25
Film Ngọc Viễn Đông Sister (as Thanh Van Ngo) 2012-03-08
Film Clash Trinh 2009-12-09
Film The Rebel Vo Thanh Thuy 2007-04-27