Image of Agnieszka Wagner

Agnieszka Wagner

Sorry, couldn't find any biography for Agnieszka Wagner. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Dec 17, 1970 In Warsaw, Mazowieckie, Poland
Movie/TV Credits:
13
Première apparrition :
In the movie Pierscionek z orlem w koronie 1992-04-01
Dernier projet:
Film Kebab i horoskop 2015-02-13
Connu pour
Poster of Kebab i horoskop
Poster of Az utolsó blues
Poster of Szamanka
Poster of Pierscionek z orlem w koronie
Filmographie
Film Kebab i horoskop jako Żona szefa 2015-02-13
Series Na krawędzi Żona Wolańskiego 2013-02-28
Film Listy do M. Malgorzata 2011-11-11
Film Hors de Portée Kasia Lato 2004-01-01
Film Az utolsó blues Bea 2002-10-10
Film Všichni moji blízcí Unknown 1999-10-21
Film Ciemna strona Wenus Ewa Rosner 1998-08-09
Film Преку eзерото Elena 1997-08-27
Film Szamanka Anna 1996-05-10
Film Spis cudzołożnic Unknown 1995-01-09
Series Rex, Chien flic Irina Gredl 1994-11-10
Film La liste de Schindler Brinnlitz girl 1993-11-29
Film Pierscionek z orlem w koronie Wiska 1992-04-01